Pasar Malam in Jan Massinkhal (jaar niet meer bekend)

Nijmegen – Stichting Indo-Inn houdt op zaterdag 9 en zondag 10 oktober de 22e Pasar Malam in de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 in Nijmegen.
Diverse culturele activiteiten staan op het programma. Doel is de Indonesische en andere etnische bevolkingsgroepen in de Nederlandse samenleving nader tot elkaar te brengen.
Zaterdag opent de oosterse markt om 12.00 uur. Op het programma staan die dag optredens Indonesische dans door Sukaria Oriental en muziek van Rudi van Dalm. Voor het eerst wordt er Line / Country Dancing uitgevoerd door de Silver Eagles uit Nijmegen. Het programma loopt tot 23.00 uur.
Op zondag tussen 12.00 tot 21.30 zal Rudi van Dalm opnieuw muziek van zijn nieuwe cd ten gehore brengen, zijn er culturele dansen van onder andere Oriental Breeze, is er een show van Indonesische klederdrachten en vinden er meerdere optredens van Eve Ann & Combo plaats. Tevens is er om 15.00 uur een kinder-act en kinderen kunnen zich laten schminken.
Op beide dagen zijn er diverse stands aanwezig en kunnen er verschillende hapjes worden geproefd. Voor meer informatie: Stichting Indo-Inn.